Hulp bij het invullen van uw belastingen

Ook dit jaar helpen de medewerkers van de belastingsdienst in Herentals u met het invullen van uw belastingsbrief. U kan langskomen op woensdag 28 mei en 18 juni van 9u tot 12u in het gemeentehuis.

Wat dient u mee te brengen van uzelf ( en eventueel van uw partner)?

-  identiteitskaart en pincode (indien mogelijk);                        

-  loonfiches, attesten en aanslagbiljet van het voorgaande jaar;

-  bedrag van het kadastraal inkomen;

-  bewijzen van betalingen die recht op aftrek geven (hypothecaire leningen, levensverzekeringen, giften aan sommige instellingen, kosten voor kinderopvang, uitgaven voor energiebesparende maatregelen, betalingsbewijzen van onderhoudsgeld, … ).

U kan ook terecht bij ACW-Vorselaar in Den Engel op 2 en 3 juni van 10u tot 12u, 14u tot 16u en 18u tot 20u. SP.a-Vorselaar helpt u ook graag een handje in het Buurthuis op 9 juni van 19u tot 20u.

Opendeurdag minigolf

Heeft u zin in een gratis partijtje minigolf? Dan bent u van harte welkom op ons sportcentrum op zaterdag 14 juni en zondag 15 juni tussen 13u en 18u.

> Info: sport@vorselaar.be, 014 50 71 13

Jong in Oud: Viktor Perdieus met Laia

Met de concertreeks Jong in Oud programmeert de provincie Antwerpen vandaag de artiesten van morgen in gebouwen van gisteren. Dit jaar is Vorselaar opnieuw gastgemeente. In de Schranshoeve verwelkomen we op 8 juni om 20u Laia: een kwintet rond de Vorselaarse muzikant Viktor Perdieus. Iedereen die wil meegenieten is van harte welkom.

> Info: cultuur@vorselaar.be, 014 50 71 25

Sluitingsdagen O.-H.-Hemelvaart

Het gemeentehuis, OCMW, Sprankel, kinderclub De Regenboog en de gemeentelijke werkhal zijn gesloten op donderdag 29 mei en vrijdag 30 mei. Op maandag 2 juni staan wij graag terug tot uw dienst.

De bib is gesloten op donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 mei. De sporthal maakt geen brugdag en is op vrijdag 30 mei geopend. Het containerpark blijft gewoon open.

> Info: info@vorselaar.be, 014 50 11 01, sluitingsdagen

Update wegenwerken

Fase 2 van de werken op de Poederleeseweg/N153 is afgerond. De weg richting Herentals is in beide richtingen terug geopend voor het doorgaand verkeer. Er bevindt zich nu nog een werf in het centrum van Poederlee (fase 3). Verkeer lichter dan 3,5 ton mag de omleiding via Proosthoevebaan volgen.

De rioleringswerken in Vorselaar Noord zitten op schema. Na 6 juni zal er terug doorgaand verkeer mogelijk zijn in de Molenbaan richting Grobbendonk.

> Info: td@vorselaar.be, 014 50 71 07